Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Δε φταίμε εμείς αν είσαστε ένας ΧΩΡΚΑΤΟΣ

Σήμερα ήμουν παραλία με δύο φίλες, μία εκ των οποίων η φίλη μου η Μελένια. Και με ρωτά γιατί δεν γράφω πλέον στο blog μου, έτσι για να διασκεδάσω φίλους και γνωστούς. Και για ακόμα μια φορά απαντώ ότι από τότε που έγινε εκείνο δεν έχω και πολλούς λόγους για να γράφω στο blog μου. But then I'm like 'Hey, wait! Didn't I break up with him? Yap I DID'. Της υπόσχομαι λοιπόν ότι κάτι θα γράψω σήμερα και ότι έχω μερικές ακόμα ιδέες στα σκαριά.

Πέμπτη απόγευμα. Γυρνώ στο διαμέρισμα μετά από μια εξαντλητικότατη μέρα, ίσα που προλαβαίνω να παρκάρω και να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου για να βγω έξω όταν βλέπω... μια διπλοκαμπινιά να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την άλλη άκρη του δρόμου για να παρκάρει ακριβώς μέσα στον κώλο (perdon my french) όχι τον δικό μου αλλά του αυτοκινήτου μου, καθ' όλη τη διάρκεια της ΄πράξης ο οδηγός να ανεμίζει ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ τα χέρια του έξω από το παράθυρο. Η πρώτη μου σκέψη 'What the FUCK'? Και ακολουθεί ένας διάλογος που σε πολλαπλά παράλληλα σύμπαντα θα είχε διαφορετικές φράσεις αλλά την ίδια κατάληξη. Μ όπου Μάρλεν (δηλαδή εγώ), ΑΓ (αγράμματος γύφτουλας, βλέπε ο οδηγός της διπλοκαμπινιάς).


ΑΓ: Τάραξε το αυτοκίνητο σουυυυ!

Μ: (Χαντακωμένη για ένα λεπτό, σκεφτόμενη τον κάθε μαφιόζο σε οποιαδήποτε ταινία φάση The Godfather- Are you talkiing to ME?). Αλλά το μόνο που καταφέρνω να ψελλίσω είναι: Γιατί?

ΑΓ: Για να το βάλω εγώ. Εν ο τόπος μου τζείνος ακούεις?

Μ: Κύριε, εγώ μένω σε εκείνη την πολυκατοικία (και δείχνω την πολυκατοικία μου πίσω από το πάρκιν).

ΑΓ: Η δική σας η πολυκατοικία παρκάρει αλλού.

Ααα, εδώ μόλις θυμήθηκα ότι, όπως και στις αρχαίες τραγωδίες, πάντα υπάρχει ο χορός για να κάνει ακόμα πιο έντονο το δραματικό στοιχείο. Σε αυτή την περίπτωση ήταν οι υπόλοιποι μαστόροι που ήταν στο αυτοκίνητο.

Χ (χορός): Άφηστην μάστρε την μιτσιά...

Μ: Αφού παίρνω θάρρος από την υπεράσπιση του φτωχολαού απαντώ: Αφού ξέρω τρία τουλάχιστον άτομα από την πολυκατοικία μου που παρκάρουν εδώ. Πώς γίνεται? (Και δείχνω τα τρία αντίστοιχα αυτοκίνητα).

ΑΓ: Εν με κόφτει, αν το ταράξεις τωρά και να μη σε ξαναδώ να παρκάρεια δαχαμέ!

Μ: Είσαστε αγενέστατος! Ίντα φωνάζεις (σαμπώς τζαι γ*μούν σε!)?

ΑΓ: Εν τζαι φωνάζω, ΜιλούμεΝΤΕ τωρά.

Μ: Συγνώμη, αν μιλάς έτσι της γυναίκας σου και της οικογένειάς σου, δικό σου πρόβλημα (INYOURFACE MOTHERFUCKER!).

Ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο και παρκάρω πάρακατω. Μια από αυτές τις μέρες θα επισκεπτώ τον κοινοτάρχη, and I'll be back, with the blueprints. See who's allowed to park.

And in case you are reading this, which I SERIOUSLY doubt it, take this as it trully is, not a warning, but a THREAT!

Ήταν μια μέρα που "εσκουλλήσαν με οι δαιμόνοι" (copyright: Μελένια).

9 σχόλια:

Moonlight είπε...

Εν έπρεπεν να το ταράξεις. Εμάς εκάμαν το δρόμο μας μονόδρομο σχετικά πρόσφατα τζαι φακκούμεν γυρόν του μπάκαρη για να πάμεν σπίτι μας. Τζι εγώ, τζαι οι γονιοί μου, τζαι η μαθητευόμενη αρφή μου, τζαι οι φίλοι μου. Πάω μια μέρα να φύω που σπίτι τζαι μπαίνω μες στο στρίψιμο μας τζαι έρκεται ένας ξιπαρκαρίσκοντας που την γωνιακή πολυκατοικία, τζαι αλλό ένας πουπίσω του τζαι έχουν την απαίτηση να βάλω ΕΓΩ (η νόμιμη) πισινή για να φκουν τζίνοι (οι παράνομοι). Τζαι να τους λαλώ παιθκιά έτσι τζι έτσι, τζαι πάλε καλά που τωρά εμπήκα μες στο αυτοκίνητο τζαι πάω αργά τζι επρόλαβα να σταματήσω, τζαι να κατεβαίνει το χωρκατόπαιδον τζαι να έρκεται στο παράθυρον μου τζαι να θωρεί καλά καλά τζαι να μου λαλεί ΚΟΡΟΥ ΗΝΤΑ ΣΑΝΤΑΝΩΝΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΖΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΖΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗΝ ΣΟΥ;;;;;;
Αμμεσhιλλούρεφκε ασπούμεν, μαννέ!!!!

Όι πως βάλλουν νου, αλλά προσπαθούμεΝΤΕ (που λαλεί και ο γείτος σου)..

Marl3n είπε...

@Ay dear Moonlight,

the place has filled with xorkatous! We must do something! Και να τους σαντανώσουμε τζείνους, και να τους χαλάσουμε και τη διάθεσή τους. Που μακάρι να μεν... not ever again!

Ασυγχώρητη είπε...

Νομίζω να κάμεις πράξη το θέμα με τον κοινοτάρχη. Εμάς δαμέ εκκοτσιανάσαν τζαι τα πεζοδρόμια μερικοί μερικοί...

Antigonistyli είπε...

Περιμένουμε εξελίξεις! μπαϊ δε γουεϊ ευχαρίστησε εκ μέρους μου τη φίλη σου τη Μελένια που για χάρη της σε ακούσαμε ξανά (έστω και από μπλοκ! να μην ξέρουμε ρε παιδάκι μου που βρίσκεσαι; Τι κάνεις;;;)χχχ

Neerie είπε...

φέρε τα blueprints τζαι κόλλα του τα μπροστά στο τζάμι του αυτοκινήτου να τα απομνημονεύσει

αναμένουμε ενημέρωση!

Leni είπε...

Συμφωνώ με το θέμα με τον κοινοτάρχη. Ειδικά εκεί που μένεις έπρεπε να μπόρεις να παρκάρεις ακριβώς τζιαμέ. Τον Γάρο! θέλεις να τον σάσουμε το Σάββατο;; α; α;;

Marl3n είπε...

@ Asigxwriti, nai, tous mother f***ers!

@Anti mouuu, I 've been calling you for ages! Oufou!Pote 8a er8eis?

@Neerie,
terrific idea!I'll do that!

@Leni,
naiiiii, vegas! Actually New York style, jeje :p

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρκατος δεν είναι ο αμόρφωτος, είναι ο τύπος που συμπεριφέρεται στους υπόλοιπους σαν να είναι μαλάκες, ηλίθιοι και κατώτεροι. Ακριβώς όπως το στυλ με το οποίο γράφεις. Btw (αφού είσαι αγγλομαθής)επειδή έχεις μήνες να γράψεις, ελπίζω να πέθανες.

Leni είπε...

Ανώνυμε, get a life and bugger off μάνα μου. Κυπριστί, πήαιννε ζήσε τζαι ξικουμπίστου μάνα μου. Τζαι να εύχεσαι να μεν έρτει να σε έβρει ό,τι εύχεσαι.