Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αχαπαροσύνη

Με κάθε σεβασμό προς την κυρία Αχάπαρη και Family.
Πάω στο θέατρο Παττίχειο, ενώ έπρεπε να είμαι στο Ριάλτο. Παρκάρω και τηλεφωνώ στη Σώτι (Σ'οτιιιι σου τ'ορκίζομαι οοοοοοτι).

Μ= η υποφαινούσα άχάπαρη, meaninh me
S= Soti

M= Κόρη έφτασα. Donde estas? Ήβρες πάρκιν?
S= Παρκάρω σε ένα στενό που έχει ένα studio...
M= Αα, ναι,νομίζω ξέρω που είναι (Ασφαλώς).

Περπατώ έξω στο προαύλιο και ξανατηλεφωνώ.
Μ= Κόρη, έχει 1000 άδειο πάρκιν δαμέ. Αλόπως δε θα έχει πολύ κόσμο. Μα πού είσαι? Γιατί δε σε βλέπω?
Σ= Είμαι έξω στην είσοδο.
Μ= Και εγώ.

Silence.......

M= Ooops! Έπαθα φλασhιά. Είμαι σε λάθος τόπο, ΠΑΛΕ! Έρχομαι σε 5 λεπτά.

5 σχόλια:

Moonlight είπε...

Άππαναγία μου τζι αν ήμουν η φίλη σου τζαι έκαμνες άλλο 2-3 φορές τέθκια ήταν να σου κάμω τη ζωή σου κόλαση που τα σχόλια μου... :S

Αχάπαρη είπε...

χαχα συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Ουφ! είπε...

πάλε καλά που είναι κοντά το ένα με το άλλο...

Alt Tab είπε...

Nice Post,,, I like blogwalking here, please visit back and get interesting content from us. how to start a business on the internet. :) and Thanks

Eólica είπε...

Αγαπητή Μαρλέν
σου στέλνω αυτό το σχόλιο γιατί δεν υπάρχει το email σου στο προφίλ σου. Είναι σχετικά με το μπλογκ Ιστομαγειρέματα, στο οποίο είχες αφήσει παλιά συνταγές.
Μετά από πρωτοβουλία της Πρασινάδας, η οποία και επικοινωνησε με τη δασκαλούα, ιδρύτρια του μπλογκ, πλέον διαχειριστές του μπλογκ είναι και η ίδια, η Ποστμπάμπυλον και εγώ, που είμαστε δηλαδή οι πιο συχνοί "χρήστες" του μπλογκ αυτού. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να σκουπίσουμε, να σφουγγαρίσουμε, να αλλάξουμε κάποια σέτινγκς ώστε να είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη και, ως πρώτο βήμα, σκέφτηκα να βάλω ετικέτα σε κάθε συνταγή που υπάρχει ΚΑΙ με το όνομα αυτού που την πόσταρε. Έτσι αν κάποιος θέλει να βρει όλες τις συνταγές που έχει βάλει η ποστμπάμπυλον για παράδειγμα, δε θα έχει παρά να πατήσει στην ετικέτα με το όνομά της και να τις δω. Εάν δεν επιθυμείς να μπει ετικέτα με το όνομά σου για τις συνταγές σου, παρακαλώ πες μου το για να σε εξαιρέσω. Το email μου το βρίσκεις στο προφίλ μου. Σ'ευχαριστώ πολύ.
Σας ευχαριστώ πολύ
Εόλικα